www.susannerodin.se
Valutor:
billiga skor,skor dam,skor herr,online shopping,billiga stövlar
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Sändningstiden är 3-5 dagar.

Frakt Anmärkningar:

1. Vi kan leverera nästan till alla internationella regioner i världen.

2. När varor skickas, kommer vi att skicka ett e-postmeddelande med de tillgängliga spårningsnummer som visar objektet "levereras". Du kommer att få dina varor inom 3-5 dagar normalt.

3. Vår fraktsätt är Air-express vid EMS / Fedex / DHL och så vidare.

4. Se till att du anger rätt leveransadress och telefonnummer. Vi är inte ansvariga för återtransport om du gett oss en felaktig adress.

Leverans garanteras. I händelse av att ditt paket försvinner eller skadas under transporten, kommer vi VIDAREBEFORDRA gång på vår bekostnad.

Avkastning och återbetalning politik:

Vårt mål är att tillfredsställa er. Vi är helt övertygade om att du blir nöjd med din produkt och hastigheten och kvaliteten på tjänsterna. Vi förstår att varje kunds behov är unikt, så är redo att ta itu med eventuella problem som uppstår.

1. Vi accepterar retur för utbyte eller återbetalning av följande skäl: a. frakt fel b. skadade varor c. missnöje

2. Om du behöver returnera någon produkt, gör det med objekten oanvända. Tänk också alla etiketter och taggar på objekt också. Annars kommer de gångna tillbaka objekten inte godtas. Du har 7 dagar att göra det. Du kommer att få betala för returporto och du måste få ett intyg om utstationering från postkontoret. Certifikatet är gratis. Tyvärr kan vi inte kan återbetala frakt porto och din returfrakten.

3. Vänligen e-post alla returer begära och förklara en del detaljer i din beställning så att vi kan kontrollera det åt dig.

4. Produktutbytes: du kan byta din produkt för någon annan produkt på vår hemsida för lika eller mindre värde. Om bytas ut mot ett objekt mindre värde återstoden kommer att återbetalas till ditt kreditkort.

5. Det bör understrykas att om du inte kan returnera eller byta produkterna inom 7 dagar efter mottagandet, begäran kommer inte att bli underhållen.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.susannerodin.se